Een aantal van onze merken:

       
 Myontec  BSX Insight  Quad Lock  Clif Bar  Wahoo  

Myontec, intelligente sportkleding

Uniek in Nederland, de eerste wielren/hardloop broek met spiersensors, een android app voor real-time monitoring en een online trainingslogboek met oefeninganalyse en follow-up-functie. Deze sensorkleding meet o.a. je spieractiviteit, spierbalans en spierbelasting en is samen met de apps een uniek trainingstool. Voor de (top)sporter die gericht wil trainen en voor de coach/trainer of medische begeleiding die beter inzicht willen krijgen in de spieractiviteit tijdens de training of bijvoorbeeld revalidatie.

De producten van Myontec vind je hier.....

Stages Rival GXP powermeter €499,=

Momenteel liefst € 250,= korting!!

Van € 749,= voor maar € 499,= De stages Rvial GXP powermeter nu voor een extreem lage prijs bij PeakNow. Heb je altijd al met een powermeter willen trainen en heb je een Sram Rival GXP crankstel op je racefiets dan is dit de mogelijkheid om voor slechts € 499,00 effectief te gaan trainen.

Bestel hier de Stages Rival GXP powermeter!

's Werelds eerste draagbare lactaatdrempelsensor

 

Eindelijk een lactaattraining zonder het vervelende bloedprikken! Lactaattrainen wordt nu erg makkelijk en je trainingswaarden worden ook opgeslagen voor een uitgebreide analyse. Je trainingen aanpassen op basis van je persoonlijke lactaatdynamiek, je conditiedoelen en eventueel toekomstige wedstrijden. Je kunt tevens je conditie monitoren, trainingen optimaliseren en je vooruitgang bijhouden. Na de training kunnen gegevens gedeeld worden met coaches en trainingspartners, of je kunt het uploaden naar  andere apparaten  zodat je ze op een later moment kunt bekijken. Je hebt nog nooit zo'n compleet beeld van de invloed van de training op je lichaam gehad. Lees hier meer.

Helaas heeft de beschikbaarheid vertraging opgelopen. De verwachting is dat de sensor medio juni in Nederland bij ons verkrijgbaar is, hou onze site dus goed in de gaten! De eerste sensoren zijn onderweg, onze eigen bevindingen lees je binnenkort hier!

Tweets

Betalen

Snelle, veilige betaalmethoden

Verzenden

levertijden en verzendwijze

Garantie en retour

1 jaar garantie en 2 weken retourrecht

Ondersteuning

product- en technische ondersteuning en advies